Husholdningen vår består av meg og to hunder.
Jeg er den som prøver å ha kontroll og kustus i heimen.
Hund har alltid vært en del av min hverdag. Vokste opp på 60-tallet i ei lita fjellbygd med en far som jaktet ryper og hadde stående fuglehunder. Fikk min første egne hund i -84. En hyperaktiv uregistrert schäfertispe. Etter det har jeg hatt flere schäferhunder, - og en beauceron, fram til de hundene jeg har i dag.
Har tatt en rekke hundekurs, og er utdannet instruktør trinn II i lydighet. Er godkjent konkurranseleder i Lydighet, og er også godkjent figurant for MH, karaktertest og funksjonsanalyse.
For å skaffe penger til hundehold, jobber jeg fulltid på NSB Kundesenter. Dette har vært min arbeidsplass siden 1997. Før den tid jobbet jeg som møbelsnekker.
Jeg har en datter på snart 30 år. Hun er etablert med hus, jobb, mann og hund.
Jeg har en venn/mann, omtalt som "Mannen". Han bor mesteparten av året i Danmark, men lever i kortere perioder sammen med meg og hundene.


 

RIP
Synnøve bodde i bur på kommoden og var verdens skjønneste lille skapning. Søsteren Gerd, -livslang samboer-, var nesten like nydelig.De lever dessverre ikke så lenge, disse småttisene.


Til minne om en flott hund:
Beauceron, Roseoles Poulet aux Primeurs, -"Jacques" til hverdags.
Født 06.05.1995. I juni i 2007 valgte jeg å la ham få komme til "hundehimmelen".

Bruks kl. B. Lydighet kl. Elite.


I 2005 kom Selma inn i mitt liv. En livsglad storpuddel-jente. Hun trenes i Lydighet og i spor. Selma er en glad hund, sosial og ukomplisert. Dessverre har hun AA. Grad E på venstre side, grad C på høyre. Heldigvis viser hun ingen symptomer enda. Selma får lov å leve som om hun var frisk, jeg setter ingen begrensninger på hennes løp og lek og glede over livet. I verste fall får vi noen færre år sammen.


Og så var det lille Ascot, da.

Født 05.12.08, full av livsglede og fart.

 

 

Linus, langhåret kelpiegutt med mye energi og lekelyst. Målet er å få en brukelig spor og runderingshund av ham.

 
 
     
 
May 22, 2011